Onlangs opgeleverd

 

Jirnsum - volledige tuinrenovatie

de gehele achtertuin is aangepakt. er zijn terrassen aan de waterzijde aangebracht en er is een nieuw terras aan huis gemaakt. daarnaast is een nieuwe schutting geplaatst. Het resultaat is een geheel nieuw aanzicht en fantastische zitmogelijkheden bij huis en aan het water. 

Bedrijven

 

JPS Lyts Ferset voert werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u advies over de bestrating rondom uw bedrijfspand? Wij maken graag een ontwerp voor u. Daarbij combineren wij uw wensen met ons deskundig advies. 

 

Niet alleen voor het ontwerp en advies kunt u bij JPS Lyts Ferset terecht. Ook voor het uitvoeren van de werkzaamheden kunt u gebruik maken van onze diensten. Zo beschikken wij over materieel waarmee wij alle voorkomende grondverzetwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Ook leveren wij bestrating, schuttingen, bergingen, walbeschoeiing en speeltoestellen en brengen wij deze voor u aan. 

 

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe uitstraling? Dan adviseert JPS Lyts Ferset en voert zij alle werkzaamheden uit. Uw complete tuinplan in één hand!