Onlangs opgeleverd

 

Jirnsum - volledige tuinrenovatie

de gehele achtertuin is aangepakt. er zijn terrassen aan de waterzijde aangebracht en er is een nieuw terras aan huis gemaakt. daarnaast is een nieuwe schutting geplaatst. Het resultaat is een geheel nieuw aanzicht en fantastische zitmogelijkheden bij huis en aan het water. 

Referenties

 

maken van vurenhouten tafel en bankjes - Raerd

Het bestaande tafelbad en bankjes waren vermolmd. Voor het onderstel van de tafel en de bankjes zijn stoere materialen gebruikt van vurenhout en bevestigingsmateriaal waardoor er een pracht van een tafel en bankjes is ontstaan.

 

aanpak achterpad en terras - Wiuwert

In verband met verzakking van het pad en terras is alles er uitgehaald, aangevuld met zand en goed afgetrild. Het resultaat is een strak achterpad en terras (en droge voeten)!

 

familie Knier - Dongjum

In overleg met de bewoners is er een nieuw ontwerp voor de tuin gemaakt in verband met uitbouw en plaatsen tuinhuis. Deels is er gebruik gemaakt van het bestaande materiaal en deels is er nieuw materiaal gebruikt. het resultaat is een prachtige en strakke tuin.

 

Titan Projects - Sneek

Renovatie entree kantoorpand.

 

Thijs Feenstraweg - Leeuwarden

Opdrachtgever: WoonFriesland

 

 

In opdracht van WoonFriesland werden 12 tuinen geheel gerenoveerd. JPS Lyts Ferset kreeg de vrijheid en het vertrouwen om alle werkzaamheden uit te voeren. Zo werd een totaalplan gemaakt, verzorgde JPS Lyts Ferset de inkoop en verzorgde hij de uitvoering. Tijdens de renovatie ontstonden nieuwe ideeën. Deze creativiteit heeft geleid tot een zeer mooi geheel en tevredenheid van de bewoners van het pand en WoonFriesland. 
 
VOOR:

 

NA:

 

Familie de Boer - Franeker

Bestrating terras.

 

Familie Van Hamersveld - Wirdum

In Wirdum renoveerde JPS Lyts Ferset de gehele achtertuin. Er werd gebruik gemaakt van oud gebakken waaltjes, waardoor de tuin mooi aansluit bij de woning. De bestrating werd op een strakke manier afgewerkt, zodat de tuin een moderne uitstraling kreeg. 

 

 

fase 2 complete voortuin wordt in dezelfde steenstijl als achterzijde doorgetrokken in 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familie Keuning - Raerd

De familie Keuning in Raerd woont op een terp. Daardoor loopt de tuin af naar de sloot. Om een gezellig terras te kunnen plaatsen adviseerde JPS Lyts Ferset een zitkuil te maken. Er werden met een minikraan grondverzetwerkzaamheden uitgevoerd en de bestrating werd gelegd. 

 

Familie Talsma - Raerd

De familie Talsma in Raerd wilden van hun betonnen achterplaats een mooie leefruimte maken. JPS Lyts Ferset adviseerde over de aanleg van de achterplaats, het terras en de veranda. Zo werd een betonnen vlakte omgetoverd in een waar relax-paradijs. JPS Lyts Ferset zorgde voor het grondwerk, het aanleggen van de bestrating, het terras en de bouw van de veranda. 

 

Familie Veldhuis - Raerd - Aanleg terrastrap

Voor de woning van de familie Veldhuis in Raerd ligt de Moesel, een smal riviertje. Om bij hun boot te komen wilde de familie een mooie terrastrap. JPS Lyts Ferset verzorgde de aanleg van deze trap van palisadensteen. 

 

Aanleg diverse tuinen, Slingerbochten - Raerd

 

Familie R. Scholtens - Techum

De familie Scholtens liet een nieuwe woning bouwen in Techum. De tuin moest vanzelfsprekend totaal aangelegd worden. JPS Lyts Ferstet werd al snel bij het proces betrokken. Er werd geadviseerd bij het uitzoeken van de steen en er werd een indeling van het perceel gemaakt. Het resultaat is een mooi aangelegde, strakke tuin door nauw samen te werken met de bewoners. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mantgum

 

Het totaal grondwerk geleverd, zandbed en leidingwerk, ten behoeve van een buitenkamer met jacuzzi. 
 
 

 

 

Boerderij

 

De tuin en bestrating van deze boerderijtuin zijn met oud materiaal in oude stijl teruggebracht. Onder de grond zijn nieuwe innovatieve oplossingen aangebracht, zoals een ondergronds bewateringssysteem.